17.1.2011

Tuplakiekko Koiviston tyyliin

Leinonen kirjoitti joku aika sitten tuplakiekosta. Tälle tervehenkiselle jääkenttien pikku samuraillehan se tarkoittaa sitä, että ensin lyödään kiekkoa, sitten syödään sellainen. Meikäläiselle tuplakiekko taas tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että syödään pizzaa kahdesti päivän aikana.

Tällaiseen urotekoon pystyin viimeksi joukukuussa. Syystä tai toisesta meikäläisen oli pakko käydä lounaalla Kotipizzassa. Pakko on pakko, mitä sitä vastaan taistelemaan. Otin tietääkseni ekaa kertaa lautaselleni Kotzonen, jonkinlaisen ko. pizzerian erikoisuuden.

Kai tää joku calzonen vaasalainen serkkupoika on. Pizza, joka on käännetty puoliksi ja lyöty sallaadia väliin. Ihan ooko setti, mikäs siinä.Skeptisesti Kotsariin suhtautuvalle Jusalle tässä voisi olla jotain, sillä annos muistuttaa niin paljon hänen tapaansa syödä lätty, että itse ottaisin puhelun Rabbelle ja syyttäisin plagioinnista. Tai ainakin Jussina kokeilisin. Annoksen hinta ei ollut kova, mutta väkisin tulee tietysti mieleen se mahdollisuus, että ympärikäännetyssä osuudessa on pihistelty täytteiden määrässä. Mistä näistä tietää.


Toine pizza oli sitten vaivanpalkkaa siitä, että kävin ihmettelemässä velipoikani uutta kaappia ja suomalaisen huonekaluteollisuuden alennustilaa. Pizzassa ei onneksi ollut vikaa. Ko. henkilöllä on taipumus upgreidailla kauppojen valmispizzoja, ja tähänkin oli tehty muutoksia: oli vaihdettu ralliratti ja kuppipenkit, lisätty takaspoileri sekä madallettu koko paskaa. Itse olen laiska ja vedän pakastepizzat ihan normeina, mutta jotkut ilmeisesti lisäävät tomaattia, salamia tai jotain muuta kivaa. Pitäisi ehkä kokeilla joskus.

4 kommenttia:

  1. http://pics.kuvaton.com/kuvei/bacon_candle.jpg

    siitä vähän valoa pimeisiin iltoihin.miten ois ?

    VastaaPoista
  2. Siis kaksi pitsaa saman päivän aikana?! Ja mies vielä ihmettelee että mistä noita kiloja tulee... Kuvottaa jo pelkkä ajatuskin päivästä pitsalla, huh.

    VastaaPoista
  3. Hei, ehkä mulla vaan on hidas aineenvaihdunta!

    VastaaPoista